Oslavy 90. výročí DK Jirásek vyvrcholí na plese

Verze pro tisk |

Léto se nám blíží ke konci, a tak se členové Divadelního klubu Jirásek rozhodli zahnat smutky z blížícího se podzimu. Nejen divadlem je totiž živ člověk kulturní, a tak nám dovolte malý kvíz:

- jste fanouškem DK Jirásek či máte ve spolku nějakého příbuzného, kamaráda?
- rádi chodíte na plesy?
- máte rádi prima zábavu v milé společnosti?
- jste členem ochotnického spolku a rádi se potkáváte s ostatními divadelníky?
- máte rádi období 1. republiky?

Pokud jste alespoň na jednu z předchozích otázek odpověděli ANO, tak si určitě nenechte ujít PLES DK JIRÁSEK, který proběhne v pátek 7. 10. od 20:00 na sále KD Crystal Česká Lípa. Ples se stane slavnostní tečkou za celoročními oslavami 90. výročí spolku. V průběhu celého roku Jirásci zvali do České Lípy nejrůznější divadla včetně slovenských kolegů z Popradu. A ačkoli mají Jirásci připravené ještě jedno malé překvapení na listopad, vrcholem oslav by měl být právě Ples.

Ten se ponese v duchu 20. let, protože samotný Divadelní klub Jirásek byl založen v roce 1926. Budeme proto rádi, když přijdete v dobovém oblečení, páni v kloboucích, dámy s rukavičkami a dlouhou špičkou. Samozřejmě, pokud nic takového doma nevlastníte, nesmutněte, budeme rádi, když přijdete! A nebojte se, nepůjde o žádnou škrobenou akci, ale o milou zábavu plnou tance, dobré muziky, dobrých lidí.

Vstupenky budou v předprodeji od 7. září 2016 v kanceláři festivalu Lípa Musica v Klášterní ulici v České Lípě, od pondělí do čtvrtka mezi 15. a 18. hodinou. Lístek stojí 250 Kč. Pokud si chcete nějaké vstupenky zarezervovat předem, prosím kontaktujte Kristýnu Brožovou, tel.: 724 292 388, e-mail: kristyna.brozova@seznam.cz.
 

alt
Nahoru