Policie v České Lípě a Děčíně vyhlašuje pátrání

Archiv
Verze pro tisk |

Služba kriminální policie a vyšetřování Okresního ředitelství policie Děčín vyhlásila pátrání po pohřešované 23leté Romaně Procházkové z České Kamenice.



Jmenovaná byla naposledy viděna dne 4. července 2008 kolem 6.hodiny ranní, když odcházela ze svého českolipského zaměstnání. Od této doby se nikomu z blízkých neozvala. Svému příteli doma zanechala v péči svá teprve čtyřměsíční dvojčata a dvouletou dcerku. Pohřešovaná žena je vysoká 165 cm, štíhlé postavy. Má modré oči a plavé dlouhé vlasy. V levé nosní dírce nosí piercing v podobě pecičky z bílého kovu. Na blíže nezjištěném místě levé ruky má vytetovaný modrý kříž a na zápěstí téže ruky má vytetovanou českou vlajku v kruhu. Na předloktí pravé ruky má vytetované srdce. Naposledy byla viděna v bílých šatech a měla u sebe bílou koženou kabelku. Policisté přijmou každou informaci vedoucí k vypátrání pohřešované matky dětí. Kontaktovat lze každou služebnu Policie ČR i známou linku 158.


Služba kriminální policie a vyšetřování Okresního ředitelství policie v České Lípě vyhlašuje pátrání po pohřešovaném 43 letém Jaroslavu Rejmanovi z Dolní Libchavy.



Jmenovaného pohřešuje jeho manželka od 14. června 2008, kdy odjel z místa svého bydliště bez jakéhokoliv předchozího upozornění a dosud se domů nevrátil. Jaroslav Rejman si jako živnostník( zedník) vyhledává práci po celé republice, nicméně se dosud na tak dlouhou dobu nikde nezdržel, aniž by o sobě nedal vědět. Ze svého bydliště odcestoval vozidlem značky Geo Metro v modré barvě s registrační značkou 3L06053. Jaroslav Rejman je vysoký 172 cm, silnější postavy. Má zelené oči a černé, středně dlouhé vlasy. Informace vedoucí k jeho vypátrání přijme každá služebna Policie ČR nebo známá linka 158.


Služba kriminální policie a vyšetřování Okresního ředitelství policie v České Lípě vyhlašuje pátrání po 58letém Jiřím Dvořákovi, s trvalým bydlištěm v Jílovém u Prahy.



Hledaný muž je vysoký 170 až 175 cm, střední postavy. Má hnědé, rovné, krátce střižené vlasy a nosí dioptrické brýle. V místě svého trvalého bydliště se dlouhodobě nezdržuje. Okresní státní zastupitelství v České Lípě vydalo souhlas s jeho zatčením pro spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Zřejmě v obavě před trestem se nyní skrývá.


Služba kriminální policie a vyšetřování Okresního ředitelství policie v České Lípě vyhlašuje pátrání po 67letém Jiřím Ficovi ze Stráže pod Ralskem.



Hledaný je vysoký 175 cm, štíhlé postavy. Má hnědé oči a šedé rovné vlasy. V místě svého bydliště se nezdržuje, naposledy byl viděn svědky v květnu roku 2007 v Moravské Ostravě. Okresní soud v Ostravě vydal příkaz k jeho zatčení pro majetkovou trestnou činnost.

Nahoru