Dnes je 17. 09. 2024
svátek má Naděžda

Práce na českolipských školách

Archiv

Odbor rozvoje, majetku a investic vyzval pro realizaci akce „Oprava střešního pláště na objektech ZŠ 28.října, Česká Lípa“ celkem šest dodavatelů specializujících se na opravy střešních konstrukcí. Ve stanovené lhůtě odbor obdržel nabídky od tří firem. Hodnotící komise poté nabídky posoudila a doporučila přidělit zakázku firmě KDK eko IZOL, s.r.o., Česká Lípa, z důvodu předložení nejnižší nabídkové ceny a nejkratšího termínu dodání.


Cena za dílo je stanoven na cca 770 000,- Kč, termín realizace 3-4 týdny. V rámci této akce dojde k celkovému očištění plochy střech, lokální opravě staré hydroizolace, opravě dešťových svodů, upevnění uvolněných atikových plechů, provedení penetrace a ochranného nátěru, provedení venkovního nátěru klempířských prvků. Finanční prostředky na tuto akci jsou zařazeny v dostatečné výši v rozpočtu odboru rozvoje, majetku a investic na rok 2007.


Pro realizaci druhé akce „Oprava zdroje tepla systému ÚT v objektu ZŠ Pátova, Česká Lípa“ byli vyzváni celkem tři dodavatelé specializující se na topenářské a instalatérské práce. Nabídky byly přijaty od všech vyzvaných subjektů, hodnotící komise poté doporučila přidělit zakázku firmě TOPAZ CL, s.r.o., Česká Lípa, z důvodu předložení nejnižší nabídkové ceny. Nabídková cena zní na cca 650.000,- Kč včetně DPH. V rámci realizace této akce dojde k výměně zdroje vytápění, vložkování komínového tělesa a úpravě přípojek ústředního topení pro nové kotle a práce s tím související. Finanční prostředky na tuto akci jsou zařazeny v dostatečné výši rozpočtu odboru rozvoje, majetku a investic na rok 2007