Školička bruslení začíná

Verze pro tisk |

Tak jako každou sezónu začíná s novým školním rokem i oblíbená Školička bruslení, pořádaná hokejovým klubem HC Česká Lípa a příspěvkovou organizací Sport Česká Lípa.

Školička bruslení probíhá od září 2015 a končí v dubnu 2016, koná se již tradičně každé úterý a čtvrtek od 16. do 17. hodiny, v neděli od 9:00 do 10:00 hodin.

Školička bruslení je určena pro širokou veřejnost – pro děti, které se chtějí naučit bruslit a příjemně strávit volný čas. Uvítáme všechny kluky a holky ve věku od 4 do 10 let, u těch nejmenších může na první lekce na led i jeden z rodičů (na bruslích). Na mladé bruslaře dohlíží ve Školičce bruslení trenéři HC Česká Lípa, občas vypomáhají i mladí hráči českolipského hokejového klubu.

Začít i skončit může každý kdykoli v průběhu sezóny, není nutná pravidelná docházka, můžete chodit jen jeden den v týdnu a zaplatíte pouze za lekce, které opravdu vyčerpáte. První lekce je pro každého nového bruslaře zdarma, pak je možné zakoupit permanentku na 10 lekcí, kdy jedna lekce bruslení vyjde na přijatelných 30 Kč. Po vyčerpání všech deseti lekcí si můžete koupit další permanentku, a tak pokračovat po celou bruslařskou sezónu. Každý mladý bruslař musí mít s sebou brusle, helmu (na lyže, kolo, hokej…) a zimní rukavice, doporučujeme i chrániče kolen a loktů.

Nábor hokejistů 2015/2016

Ve Školičce bruslení většinou začíná i kariéra mladých hokejistů a hokejistek. Zájemci o lední hokej se po zvládnutí základních bruslařských dovedností a po nafasování hokejové výstroje pozvolna přesouvají mezi hokejisty. Stačí nahlásit trenérům Školičky bruslení, že máte zájem o lední hokej a zástupci klubu se již postarají o zařazení mladého hokejisty do hokejového klubu HC Česká Lípa a do jednotlivých tříd dle věku dítěte.
Nábor je zaměřen na ročníky 2011–2006 (případně i starší nebo mladší borce), radost máme z každého nového hokejisty i hokejistky! První měsíc na zkoušku mají noví hokejisté zdarma, hokejovou výstroj dostanou zapůjčenou od klubu.

Více se dozvíte na klubových stránkách, případně volejte na tel.: 737 858 612. 

alt
alt
alt
Nahoru